Több, mint egy blog!

2024. május 22. 16:39 - Raven1975

Robert Lewandowski Gavi hiányáról:

"Az elejétől fogva tudtuk, hogy hiányozni fog nekünk. Néha le kell állítanod őt, néha pedig ő az, aki felhúz minket a földről. Olyan játékosról beszélünk, aki a rengeteg mozgásával és agresszivitásával képes kihúzni a csapatot a gödörből. A csapatnak szüksége van egy ilyen karakterű játékosra, és idén nem volt ilyen, de ez van, a helyzet adott, mi a magunk részéről annyit tehetünk, hogy várjuk a visszatérését. Különleges srác, mikor először játszottam itt, már láttam, hogy a jelenlétére nagy szükségünk van. Egyszerre van meg benne a tehetség és a kellő agresszivitás. Imádja őt mindenki itt." Pacsi a lengyel csatárunknak ez korrekt nyilatkozat! 

8 komment
2024. május 19. 18:04 - Raven1975

La Liga 37. forduló. Barça - Rayo Vallecano

Így állunk fel a Rayo Vallecano ellen:

A helyzetkihasználásunk hatékonysága fontos lesz és a ziccereket értékesíteni kell. Andreas Christensen, Jules Koundé, Sergi Roberto és Oriol Romeu 4 sárga lappal rendelkeznek, így ha bármelyikük kap egy ilyen színű lapot, akkor ki kell hagynia a Sevilla elleni idegenbeli bajnoki meccset. Jesús Gil Manzano dirigálja a mérkőzést, VAR: José Luis Munuera Montero. Força Barça! Live Stream: www.808ball.com

40 komment
2024. május 16. 20:31 - Raven1975

La Liga 36. forduló. Almería - Barça

Így kezd a csapat a sereghajtó ellen:

A sereghajtó, élvonaltól már biztosan búcsúzó Almeriához látogat a Barça. Cél a három pont és a sérülések elkerülése. Andreas Christensen, Jules Koundé, Sergi Roberto és Oriol Romeu továbbra is 4 sárga lappal rendelkeznek, így ha bármelyikük kap egy sárga színű kártyát, akkor ki kell hagynia a Rayo Vallecano elleni hazai bajnoki mérkőzést. Játékvezető: Javier Alberola Rojas, VAR: Santiago Jaime Latre. Jó szurkolást! FORÇA BARÇA! 

27 komment
2024. május 15. 17:55 - Raven1975

Xavi a mai sajtótájékoztatón.

"Vitor Roque? Eredetileg úgy terveztük, hogy júliusban érkezik, végül ezt előre hoztuk a sérülések miatt. Hogy őszinte legyek, az egész körülötte kialakult ügyet nem értem. Vitor egy fiatal játékos, akinek fejlődnie kell, emellett sokan vannak a posztjára is jelenleg, nagy a versenyhelyzet, ezért játszik keveset. Az ilyen dolgok mindig megtörténnek egy játékos pályafutása során. Jövőre ismét megpróbálunk majd versenyezni velük (a Real Madriddal). A gazdasági helyzet azonban továbbra is egy nehezítő tényező, húsz-huszonöt éve még nem jelentett volna ez akkora különbséget, jelenleg azonban már igen. A szurkolóknak pedig ezt tudniuk kell. Ez persze távolról sem jelenti azt, hogy ne harcolnánk és mennénk neki minden kupának teljes elánnal. Araújo? Tökéletesen tisztában van azzal, hogy mennyire fontos számomra a jelenléte. Boldog a Barcelonánál. Ami a holnapi játékát illeti, továbbra sincs tökéletes állapotban, meglátjuk, milyen érzései lesznek másnap. João Félix játékpercei? João sokat segített nekünk a szezon során, kiváló számokkal rendelkezik, de számára is nagy a versenyhelyzet. Raphinha és Robert is kiváló formában vannak, remek számokat hoznak az utóbbi hetekben. João Félix fontos volt és fontos is lesz remélhetőleg a szezon végéig."

 

Szólj hozzá!
2024. május 14. 13:35 - Raven1975

A kölcsönös tisztelet.

Xavi: "A Real Sociedad mindig nagyon megnehezíti a dolgunkat, fantasztikus csapatot alkotnak. Ami a meccset illeti, nem számítottam arra, hogy öt védővel állnak fel, nagyon masszív volt szokás szerint a letámadásuk az első perctől kezdve. Fontos győzelmet arattunk a Girona elleni vereség után."

Alguacil: "Gratulálok Xavinak és a Barcelonának a győzelemhez, köszönöm a kedves szavait. Tudja jól, hogy nagyra értékelem a munkáját. Amikor bejelentette a távozását jómagam is mondtam, hogy nem talál a klub hozzá hasonló embert, örülök, hogy végül meggondolta magát!"

5 komment
2024. május 13. 19:58 - Raven1975

La Liga 35. forduló. Barça - Real Sociedad

Így áll fel a csapat a Real Sociedad ellen:

Kulcsfontosságú találkozó következik hazai pályán és ma a 3 pont megszerzése mindennél fontosabb, hogy meglegyen a 2. hely a szezon végén. Andreas Christensen, Jules Koundé, Sergi Roberto, Oriol Romeu és Gündogan 4 sárga lappal rendelkeznek, így ha bármelyikük kap egy ilyen színű kártyát, akkor kénytelen lesz kihagyni az Almería elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést. Játékvezető: Guillermo Cuadra Fernández, VAR: Mario Melero López. Jó szurkolást! Força Barça!

31 komment
2024. május 12. 19:08 - Raven1975

A bajnoki második helyért folyó csata.

Ha már a Girona megtette azt a szívességet, hogy döntetlent játszott az Alavés otthonában, akkor tessen végre felemelni a hátsókat, komolyan venni ezt a pár fordulót, ami hátravan, hétfőn pedig begyűjteni a három bajnoki pontot! Senkinek nem érdekel a bánata, a kínja, hogy beteg-e a macskája, a lelki problémája, avagy nem, kapjuk össze magunkat és végigcsinálni azt a nem lehetetlen kihívást, hogy megszerezzük a második helyet a bajnokságban! FORÇA BARÇA! 

Szólj hozzá!
2024. május 10. 16:35 - Raven1975

Két friss hír Fabrizio Romano jóvoltából.

Guido Rodriguez két hete már megállapodott a Barcelonával, Xavi pedig jóváhagyta az argentin világbajnok érkezését. A felek jelenleg a hivatalos szerződés aláírását megelőzően arra várnak, hogy a Liga a nemrég megküldött pénzügyi tervet jóváhagyja, ezt követően történhet meg a szignózás. A nemrég 30. születésnapját ünneplő védekező középpályás 2+1 évre ír majd alá a Barcelonához. Ő lesz az idei első szerződtetés. Kevésbé jó hír, de számítani lehetett rá. Hiába volt roppantul elégedett a PSV Sergiño Dest kölcsönjátékával, mégsem élnek vásárlási opciójukkal, mivel az amerikai játékos nemrég súlyos, elülső keresztszalag szakadást szenvedett, ami miatt 2024-ben már nem léphet pályára. Dest így visszatér Barcelonába, és itt folytatja rehabilitációját. Ami viszont nagyobb gond, hogy ezzel sanszosan a katalánok minden lehetőségüket elbukták, hogy pénzt lássanak a szélsőből, lévén lejár a szerződése 2025 nyarán.

18 komment
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása