Több, mint egy blog!

2024. január 19. 12:54 - Culé Sarok

Hírek 2024. január 19.

fcbarcelona-4912292_1280.jpg

Unionistas de Salamanca 1-3 FC Barcelona: Egy lépéssel közelebb

A Barça a Copa del Rey negyeddöntője felé tart! Ám ahogy az előző fordulóban a Barbastro ellen, úgy csütörtök este sem volt minden a saját kezükben az alacsonyabb ligás ellenféllel szemben.

Frenkie de Jong 200. alkalommal lépett pályára az FC Barcelona színeiben

Unionistas de Salamanca elleni idegenbeli Copa del Rey találkozón érte el. Az Ajaxtól 2019-ben a klubhoz érkező középpályás játékmester, aki azóta automatikusan az első csapat tagja, még mindig csak 26 éves, a szurkolók és az edzők nagy kedvence, és minden valószínűség szerint még sok fellépés fog hozzáadódni ehhez a már most is lenyűgöző mérleghez.

Pau Cubarsí bemutatkozik az első csapatban

A Salamanca mindig is különleges lesz Pau Cubarsí számára. Négy nappal a 17. születésnapja előtt, január 22-én játszotta első mérkőzését az FC Barcelona korosztályos csapatában az Unionistas ellen 3-1-re megnyert Copa del Rey-meccsen. Mindez alig egy hónappal azután történt, hogy már játszott a csapatban, bár nem hivatalos mérkőzésen, a Club Amèrica elleni dallasi barátságos mérkőzésen.

Az FC Barcelona lehetséges ellenfelei a Copa del Rey negyeddöntőjében 

Az Unionistas de Salamanca elleni győzelem azt jelenti, hogy a Barça egyike lesz annak a nyolc csapatnak, amelyik a Copa del Rey negyeddöntőjének sorsolására kerül sor most pénteken, közép-európai idő szerint 13 órakor. A hét lehetséges ellenfél a Sevilla, az Athletic Club, a Mallorca, a Celta, a Real Sociedad, a Girona és az Atlético Madrid.

Kalvin Phillips érdeklődik a Barcelona opciója iránt 

A Manchester City középpályása, Kalvin Phillips várhatóan idén januárban kölcsönben elhagyja az Eastlandset, mivel az első csapatban szeretne futballozni, hogy biztosítsa helyét az angol válogatottban az év végi Európa-bajnokságon. Nyitott lenne arra, hogy ezt a Barcelonánál tegye meg, állítják a Katalóniából származó hírek.

 

Forrás: BarcaBlaugranes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8418306727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása