Több, mint egy blog!

2024. január 19. 12:48 - Culé Sarok

Megnyitja kapuit a Culé Sarok!

raf_360x360_075_t_fafafa_ca443f4786.jpgHa olvassátok ezt a bejegyzést, akkor bizonyára már mind tudjátok azt, hogy nagyjából mi is történt, miért kezdtem el ezt a Blogot, úgyhogy ezt nem is részletezném. 

Igazából nem is szeretném nagyon hosszúra ezt a bejegyzést, ha körbenéztek ezen a oldalon, akkor szerintem nagyjából tisztában lehettek vele, hogy mire számíthattok, mit hol találtok.

Inkább a lényegre térnék. Első sorban mindenkinek azt ajánlom, hogy fenn a jobb sarokban a narancssárga házacska mellett lévő "Követem" gombra kattintson rá, ha nem szeretne lemaradni a cikkekről.

A következő kérésem az lenne, hogy aki köztünk van az sikítson, vagy legalább írja le a cikk alá, hogy jelen van. :D

A legfontosabb viszont a végére maradt, méghozzá az, hogy mindenképp nyilvánítsa ki a véleményét erről a helyről, min kellene változtatni, és ehhez hasonlók. A Blog még formálható, úgyhogy ha bármi nem tetszik, akkor jelezzétek, sőt, bizonyára majd még közben történnek még változások is. 

Akinek van valami ötlete, az szintén jelezze, a segítő kezeket pedig előszeretettel várjuk, legyen szó bármiről.

Végezetül pedig nagyon szépen köszönjük, hogy itt vagytok, és bizalmat szavaztok nekünk! Próbáljuk ezt minél jobban meghálálni!

Visca el Barca! Visca el Culé Sarok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6718306709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása