Több, mint egy blog!

2024. június 19. 18:54 - Raven1975

Lamine Yamal szimpatikus nyilatkozata.

"Híres lettem? Elmenni egyszerűen csak valahova feltűnés nélkül meginni valamit, ez hiányzik számomra a legjobban. Már a kistestvéremért se mehetek el emiatt az iskolába, hogy hazavigyem őt. Nem ad hozzám semmit, hogy a legfiatalabb debütálója lettem az Európa bajnokságoknak. Nem változtatott meg, ugyanúgy játszom, ahogyan eddig, ez csak puszta tény, ez csak segít számomra. A célom, hogy még sok-sok évet itt töltsek, a Barcelona legendája szeretnék lenni egy nap, egyértelműen. Mi a két legnehezebb tantárgyam? A történelem és a matematika. A tanáraim online küldik számomra a vizsgám eredményeit, illetve a jegyzeteket. Amennyiben a döntőig menetelünk, ami reményeim szerint megvalósul, úgy nem fogok tudni már személyesen ott lenni egy órán sem. Remélem azért elégedettek lesznek velem, és így is átengednek." Nem lehet nem imádni a Barça tinisztárját!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5218431359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bivi76 2024.06.19. 19:00:17

Nagyon szimpatikus srác..Rendkívüli képességekkel megáldott játékos, már most sztár. Reméljük sok örömet fog még szerezni nekünk,Barcelona szurkolóknak.

KJDaniel 2024.06.19. 23:14:05

Nagyon kedvelem Lamine-t, nekem az egyik kedvencem lett ezzel az idei berobbanásával a keretben.
Minden esélye megvan, hogy hosszútávon a világ egyik legjobb futballistája legyen.

Más: egyre több megbízható forrás hozza le, hogy jövő héten hivatalos lesz és végre visszatérhetünk az 1:1-es szabályhoz, azaz normálisan tudunk majd igazolni..

Robi71 2024.06.20. 13:42:01

@KJDaniel: Jó lenne tudni a feltételeket, hogy mit kell ehhez teljesíteni.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása