Több, mint egy blog!

2024. június 28. 13:43 - Raven1975

Fermín López interjú:

"A gólöröm Bernabéuban? Nem Bellingham miatt ünnepeltem így, hanem Messi miatt. Ő a példaképem. Tartok-e Viníciustól és Mbappétól? Nem. Fel akarjuk venni a Real Madriddal a versenyt, remek játékosaik vannak, de ez ránk is igaz. A szüleim felhagytak munkájukkal? Igen, sikerült elérnem ezt. Hamarosan ők is Barcelonába költöznek. Hosszú ideje nem éltem már velük, rendkívül örömteli számomra, hogy újra együtt lehetünk. A hosszabbításom után nem sokkal vettem nekik egy autót is. Gavi meglátogatja-e az edzőtábort? Sokat beszélgetek vele, és kértem rá, hogy jöjjön, de nem vagyok benne biztos, hogy összejön. Jelenleg a felépülésével van elfoglalva, szerencsére minden jól alakul számára. Bízom azért benne, hogy látjuk őt a válogatottnál, rajta vagyok az ügyön! A United 30 millió eurót ajánlott értem? Nem olvasom a sajtót, nem is érdekel, az egyetlen fontos dolog számomra, hogy a Barcelonánál szeretnék maradni, csak rájuk gondolok."

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr2418437035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feri7_ 2024.06.28. 14:33:02

Mindenképpen figyelemre méltó amit mutat ;) Bár még kissé szeleburdi és sokszor túlpörög, de még csak 21 éves. Ha most arra gondolok, hogy Fermín, Pedri, Gavi, Cubarsí, Yamal, Balde, stb., akkor már nem is vagyok annyira borúlátó, bár a Real az komoly ellenfél lesz... De majd Flick hátha profibban felkészíti mentálisan és főleg fizikálisan is a keretet és nem hajtja csapágyasra őket, mint tettük azt pl. Fatival. Tényleg, Fatival mi lesz, jön vissza, vagy megy megint v.hova kölcsönbe? Cucut pedig "rossz nézni" az EB-n, mármint azt, hogy nekünk nem kellett... :(

Robi71 2024.06.28. 14:49:34

Guiu távozásával egyértelművé vált, hogy Roque marad a csapatnál (még kölcsönben sem távozik). Ez fokozódó (már eddig is létező) feszültségforrást jelent majd az edzőnek. Mert ugye nem mindegy, hogy egy saját nevelésű fiatal koptatja a padot Lewa mögött vagy egy 40(+35) milliós (papíron) sztárigazolás.

Robi71 2024.06.28. 15:01:35

@Feri7_: Fati-val nem csak az a baj, hogy anno csapágyasra lett járatva...hanem a túlsztárolás (pld a 10-es mez) is megviselte. A Brighton-ban sem játszott, mert De Zerbi szerint nem volt mentálisa alkalmas a játékra. Hogy ebben mennyire a Barca és mennyire a játékos a hibás...azt nem tudom. Tartok tőle, hogy őt elveszettük.
Emlékszek egy történetre, amit anno Farkas Norbi mesélt egy barcelonai látogatása kapcsán...amikor alkalma nyílt betekinteni a La Massia-ra is. De mielőtt belépett volna komoly útbaigazítást kapott...például megtiltották, hogy sztárolja a fiatal játékosokat...ez volt a feltétele annak, hogy interjút készítsen többek között a 17 éves Messi-vel.
Most a tinédzser játékosainkat aranylabdavárományos világsztároknak kiálltjuk ki.
Attól, hogy nagyon nincs mivel mással dicsekedni....azért erre nem ártana odafigyelni. A klub profizmusának visszaesése évtizedekben mérhető....inkább amatörizmus.

evooo 2024.06.29. 14:59:35

Azt tudjatok meg mindig nincs meg a penz, se nike se a studios baromsag, es holnap lejar a gazdasagi ev. Ezek nelkul nincs 1:1-ben igazolas. Nem tudom Laporta mit fog elohuzni de az biztos utolso nap nem mi vagyunk jo pozicioban a targyalasok teren.
Eljenek a sociok mindezt vegignezik bar szerinem a nagy reszuknek fogalmuk sincs semmirol.
Nem lesz itt nemhogy Nico Williams de senki sem, sot orulhetunk ha az edzot tudjuk regisztralni! :D

Red Cule 2024.06.29. 17:00:56

4 spanyol játékvezetőt elküldtek az EB-ről. Perecpapa megvigasztalja-e őket?

Feri7_ 2024.06.29. 20:56:37

SportPoszt.com-os "hírek" szerint:
- Állítólag 90 millió euróért áruljuk Raphinha-t és egy 80 milliós ajánlatot már elutasíthattunk.
- Aztán Flick állítólag közölte a Barcelona vezetőivel, hogy mindenképpen szeretné, ha leigazolnák neki Nico Williams-t, mert akarja, hogy a csapatában legyen.
- Végezetül állítólag -Mundo Deportivo-ra hivatkozva- befutott egy 250 millió eurós ajánlat Yamal-ért a P$G-től.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása