Több, mint egy blog!

2024. július 17. 17:32 - Raven1975

Barça News

Lamine Yamalék kihagyják az USA-túrát?

Egyelőre csak Toni Juanmartí írta meg, így kezeljük fenntartásokkal, túl szép, hogy igaz legyen alapon, de elmondása szerint a klubnál elemezték a helyzetet és úgy döntöttek, hogy az Európa-bajnokságon döntőbe jutott játékosok [Ferrán és Lamine, Pedri ugye eleve sérült, Fermín olimpián lesz] nem utaznak az idei USA-túrára. Egy az egyben kihagyják az egészet.

A vezetés szerint elengedhetetlen ez a lépés a megfelelő mentális és fizikális feltöltődéshez. Remélhetőleg így is történik majd, rájuk fér nagyon, különösen igaz ez Lamine-ra, aki nagyon fiatal kora ellenére 60 meccs felett lépett pályára első felnőtt idényében.

Néhány infó az új mezek kapcsán.

A holnap debütáló hazai szerelés reklámjának négy fő arca Aitana, Gavi, Alexia és Baldé lesznek. Pletykálták néhányan, hogy az új meznél középen csak egy nagy Spotify logó lesz, felirat nélkül, ezt azonban az egyik legmegbízhatóbb forrás cáfolta. Az eddigieknek megfelelő, feliratos logó szerepel majd a póló elején.

A másik hír, eldőlt Lamine Yamal következő mezszámának kérdése. A Barcelona tinisztárja a 19-es számot választotta [ez jelenleg Roque száma], amelyet egyébként az Európa-bajnokságon a spanyol válogatottban is viselt.

Toni Fernández hosszabbított a Barcelonával!

Az FC Barcelona 16 esztendős támadója, Toni Fernández ma hivatalosan is aláírta új szerződését a katalán együttessel. Guille Fernández unokatestvére az akadémia egyik legtehetségesebb támadója, így mindenképpen nagy hír ez.

Már csak Guille hosszabbítása hiányzik, remélhetőleg hamarosan arra is pont kerül!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3018449029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KJDaniel 2024.07.18. 17:48:11

A mai nap folyamán bemutatásra került a csapat hivatalos hazai szerelése az idei szezonra, szerintem gyönyörű lett, azonnal a 2009-es mezünket idézte fel bennem, szóval rendeltem is egyet Lamine újdonsült 19-es mezszámával, ha már csak fele olyan sikeres szezont zárunk, mint az említett 2009-es, már boldog leszek.. :)

KJDaniel 2024.07.18. 17:49:34

Más hír, de jót mosolyogtam rajta:
Az Atlético minimum 60(!) milliót akar kapni Félixért, miközben Nico 58 millióért hozható minden további nélkül hiszen ez a kivásárlási ára.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása