Több, mint egy blog!

2024. július 22. 18:11 - Raven1975

Hriszto Sztoicskov:

"Mindig optimista vagyok. Minél rosszabban alakulnak a dolgok, nekünk annál optimistábbnak kell lennünk. Készül az új stadion, amihez egy erős csapatot kell építenünk. Szerintem Laporta és Deco tudják, milyen játékosokra van szükségünk. Új edző érkezett, akivel szerintem egy fegyelmezettebb csapatot látunk majd lépésről-lépésre kibontakozni. Vannak tehetséges fiataljaink, mint Cubarsí, Pedri, Gavi, Lamine Yamal, Fermín, Baldé... és ha még Nico Williams is érkezik, úgy őt is közéjük kell soroljuk. Nem szabad rohannunk, nem holnap kell megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ha sikerül néhány igazolást eszközölni, akkor szerintem egy erős csapatunk lehet, amivel képesek lehetünk versenyezni a legmagasabb szinten."

"Nico? Le kell igazolniuk. Korábban már javasoltam a klubnak, akkor nem szerződtették, most pedig akarják... Egy olyan játékosról beszélünk, aki nem csak a pálya mindkét szélén képes jól játszani, hanem csatárként és hamis kilencesben is megállja a helyét. Nagy javulást hozhat a csapathoz."

"Lamine? Ha szenvedélyesen üldözöd az álmodat, akkor egy nap beteljesül. Fiatal kora ellenére tökéletesen tisztában volt azzal, mekkora lehetőség is ez az Európa-bajnokság számára. Fegyelmezett volt, sokat dolgozott a csapatért. Nico ugyanez, minden nap fejlődni akar. A kontratámadásokban elképesztő veszélyt jelent az ellenfélre, sok-sok problémát okoz nekik. Aztán ott van Morata. Az elődöntőben Olmo és Lamine góljánál senki nem beszélt róla, pedig ő volt az, aki két-három védőt elvitt magával, ezzel területet nyitott nekik. Teljesen kihaltak már az ilyen típusú csatárok."

"Yamalt Messihez hasonlítják? Kérlek, ne tegyétek ezt. Soha nem szerettem ezeket a dolgokat, mindannyian mások. Remélhetőleg Lamine ugyanilyen áldozatosan és komolyan folytatja a munkát a következő években is. Ezért jutott ide, ezért lő gólokat a Barcelonában és a spanyol válogatottban is. Ő egy gyerek, akit meg kell védenünk, nem pedig elképesztő magasságokba emelni, mert onnan könnyű nagyot zuhanni."

"Flick? Nem tudom, hogy őszinte legyek. Meglátjuk, sok múlik majd azon, képes-e alkalmazkodni a közeghez, az öltözőhöz. Biztos vagyok benne, hogy nagy fegyelmet vár majd el a csapattól, elvégre német, ebben pedig sokat segíthet neki ter Stegen és Gündogan, ahogyan Thiago is, hiszen dolgozott mellette. Ezek kis dolgok, amik azonban sokat segíthetnek hosszú távon neki."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5818452181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása