Több, mint egy blog!

2024. július 28. 13:53 - Raven1975

Irány az Egyesült Államok és kezdődjék az előszezon!

A klub közzétette az USA-ba utazó hivatalos keretet. Csillaggal jelölve, akik később csatlakoznak majd a csapathoz. Hajrá fiatalok, lehet bizonyítani most mindenkinek. Remélem idén is találunk egy új Yamalt, Fermínt, és még sorolhatnám. Força Baaaarça!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr518455803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bivi76 2024.07.28. 14:02:57

Sok játékos teljesítményére kíváncsi leszek ezen a túrán.

Csbcs 2024.07.29. 12:41:06

Az idei amerikai túra gyakorlatilag arra lesz jó, hogy Flick döntsön a bizonytalanok sorsáról, ill a fiatalokat próbálgassa. Sajnos úgy néz ki, hogy a tényleges felkészülés idén is az utolsó napokra marad. Bízom benne, hogy Rafinhát nem adjuk el és Cancelot kölcsön kapjuk erre a szezonra is a citytöl. Nem tudom mi a terv a gazdasági helyzet tükrében, de ha ezek után nem fogunk igazolni min 2-3 húzó nevet, akkor lehúzhatjuk a rolót. Kíváncsi vagyok mi zajlik a színfalak mögött…

Eminusz 2024.07.29. 16:03:09

@Csbcs: Hat nem tudom… A hirek szerint Nico Williams marad a Bilbaoban, kitolti a szerzodeset. A Kimmichrol szolo hirek is elcsendesedtek… Pedig kettejuk erkezeseben nagyon biztam!
Az utobbi idoben Olmora ment ra nagyon a klub, de az RB Leipzig nyilvanossagra hozta a Barca ajanlatat ezzel nevetseg targyava teve minket… Allitolag 40 milliot ajanlottunk erte, amit majd csak jovore kezdenenk el torleszteni 4 reszre osztva… :) Termeszetesen azonnal elutasitottak. De persze minden rendben van gazdasagilag a klubnal Laporta elmondasa szerint…. :)

Robi71 2024.07.29. 22:29:24

@Csbcs: @Eminusz: Tudom, hogy a Barca ellen beszélek, de én örülnék ha Nico maradna a Bilbao-ban. Arrafelé ez így szokás....egy igazi nagy család, ahol a játékosok célja a klublegenda státusz.
Anno a bátya Inaki is hasonlóan kapós volt az átigazolási piacon, de a maradás mellett döntött. Most 30 éves és 2028-ig van szeződése.
Ami a Barca-t illetti, nincs mese...ha más lehetőség nincs hitelt kell felvenni az igazolásokra. Felesleges aláajánlani vagy részletfizetést igérni....mindenki tudja, hogy fűnek-fának tartozunk a korábbi igazolásokért is. A klubvezetésnek és az edzőnek le kell ülni (remélem ez már rég megtörtént) és felállítani az átigazolási stratégiát és leigazolni a kiszemelt játékosokat...kerüljön amibe kerül. A célokat (trófeákat nyerni) másképp nem lehet. Ameddig még kapunk hitelt élni kell vele...

evooo 2024.07.30. 10:22:27

Raphinha-t el kell adni Nico Williams-et meg kell venni, ez a minimum, szegyenben maradunk a real mellett ez legalabb kozmetika\na vmit. Nezoket erdekelne, marketing erteke is van, de legfokepp tenyleg jo a gyerek. Komolyabbnak neznenk ki vele en hitelbol is hoznam. Laporta leszerepel ha ezt nem tudja osszehozni.

Robi71 2024.07.30. 12:09:10

A Yamal-Nico páros bizonyított az EB-én....világklasszis széljátékunk lenne. Niko érkezése nagy durranás lenne. Lewa még egy évig marad, szép számmal termelheti a gólokat ilyen kiszolgálással. Ha Pedri nem lenne ennyira sérülékeny azt mondanám, hogy Olmo nem szükséges...de nem ez a helyzet. Emellett kell egy klasszis védekező középpályás és két szélsővédő sem ártana, mivel oda most gyerekek maradtak.
Meredek feladat előtt a vezetőség.

faramuci69 2024.07.30. 12:39:30

Ha a fehérek minden aljasságot bevetetnek, hogy világsztárokat szerződtessenek ingyen, akkor miért ne ajánljunk mi is számunkra kedvezőbb fizetési feltételeket. Mondjuk inkább mehetnénk rá az olcsóbb, lejáró szerződésű, vagy kölcsön játékosokra. Sajnos megint ránk rohad a férgese. Lenglet, De Jong, Lewa, Fati együtt hatalmas teher a klubnak. Amíg ők itt vannak, addig baj van. Először őket kellene kiebrudalni. Nem beszélve a Romeu, Roque, Inigo trióról sem. Szerintem akitől lehet szabadulni kellene. Kicsit gazdasági alapon nézném. Amennyiben Nico marad, az az ő dolga. A Bilbao azért messze nem top klub. Barcelona egy egészen más szint. Ha már így alakult, hozzunk inkább olcsóbb, alacsonyabb keresetű fiatalokat, fókuszáljunk a bajnokságra. A feherekkel nem tudunk versenyezni. Azt azért nem értem, ha nem jön Nico, miért nem próbáljuk meg Alvarezt, esetleg a svéd magyart portugáliából. A középcsatár poszt nagyon lyukas így Lewaval.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása