Több, mint egy blog!

2024. július 30. 19:45 - Raven1975

Barça - Manchester City felkészülési meccs

Gündogan és Raphinha csatlakozott a csapathoz és a szeretett csapatunk is megkezdi a felkészülést a 2024-25-ös szezonra. A múlt heti, zárt kapus edzőmeccset követően most már élesben, a bombaerős, de az előszezont rosszul kezdő Manchester City-vel küzdünk meg és a Sport 1 TV (01:00, július 31) élőben közvetíti. Força Barça!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1918457261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2024.07.31. 12:36:25

Győzelemmel indult az USA-túra.
Nem született döntés rendes játékidőben a Barcelona és a Manchester City mérkőzésén. A katalánok kétszer is vezetést szereztek, előbb Pau Víctor, aztán Pablo Torre révén, erre válaszolt a City az első félidőben O'Reilly, a második felesben pedig Grealish találatának köszönhetően. Következhettek a büntetők, melynek hőse a Barça hálóőre, Ander Astralaga volt. A fiatal portás két büntetőt is megfogott, a másik oldalon Lewandowski, Darvich, Baldé és Toni Fernández is higgadtan értékesítették a sajátjukat. A mérkőzés legjobbjának Pau Víctort választották meg. Rajta kívül még kiemelendő Torre, Casadó, Marc Bernal, illetve a jobbhátvédként játszó Alex Vallé, aki végigrobotolta a meccset. Szép volt, srácok! Visça el Barça!
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása