Több, mint egy blog!

2024. augusztus 15. 17:51 - Raven1975

Fermín hamarosan új szerződést kaphat

A semmiből robbant be tavaly az első csapatba a Barcelona 21 esztendős középpályása, Fermín López, aki a szezon végén Eb-címet és olimpiai aranyat is nyert a spanyol válogatottal, utóbbiban ráadásul kulcsfontosságú szerepe volt.

A klub már megkezdte a tárgyalásokat a középpályás képviselőjével egy 2029-ig tartó kontraktusról, amelyben természetesen nem csak a kivásárlási árát (jelenleg 400 millió euró) emelnék meg, hanem a fizetését is, illetve az egyéb bónuszokat. Ami a játékost illeti, nincs kérdés, a Barcelonában képzeli el jövőjét, így ezzel lesz a legkevesebb probléma. Fermín jelenlegi szerződése 2027-ig szól, amelyet nem sokkal a jól sikerült előszezonja után írt alá tavaly nyáron.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3818467367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bivi76 2024.08.16. 11:43:57

Úgy néz ki, a Barcelona B -ben kitűnő szezont futott Mika Faye elhagyja a katalán csapatot. Kitűnő teljesítményt nyújtott,erőtől duzzadó,dinamikus játékot prezentált,és bombagóllal bemutatkozott a szenegáli felnőtt válogatottban. A cikk szerint távozásának oka: túlkínálat a belső védő pozíciókban. Megjegyzésem :gondolom a kétballábas,bűnlassú egykori City játékos Eric Garciának biztosítva lesz a hely. Hasonlóságot vélek felfedezi,mint Todibo esetében . Amatőr balfék, szánalmas banda.Gondolom most jön Robi,mint minden hozzászólásom után,ellentmond nekem, megcáfol,és arról kezd majd ecseteli hogy Eric Garcia kitűnő játékos.A valóság pedig az, hogy kolonc a nyakunkon ez a tehetségestelen idióta.

Bivi76 2024.08.16. 11:53:53

És még annyi: aki tulajdonképpen egyetért velem,ennek a bűngyenge játékos megítélésében, az is majd elkezdi védeni ezt a játékost, mert Bivi 76 leírta róla az igazságot. A legnagyobb hibás viszont az,aki edzőként idehozatta. Nem érdekel hogy lejárt szerződésű volt.Aki nem Barcelona szint, az ingyen sem kell. Ez a csávó ezen a szinten egy nagy határ 0. Nem érdekel hogy olimpiát nyert, akkor sem ez a színt.Na Robi! Figyelésen vagy már? Gyűjtsd a gondolataidat erről a kétballábas egykori City játékosról!

Red Cule 2024.08.16. 13:18:13

@Bivi76: Szerintem is Fayet kellene megtartani. Eric Garciától és Lenglet-tól idegbajt kapok. :)

Robi71 2024.08.16. 14:28:12

@Bivi76: Szerintem Eric Garcia-nak vissza kellene térnie a Girona-ba (kölcsön vagy végleg). Az az ő szintje, kiváló szezont futott velük. Ennek köszönhetően került be az olimpiai keretben is.
Semmi értelmét nem látom újra padoztatni a Barca-ban.
Faye-t megtartanám egy szezonra mindenféleképpen és adnék pár meccset a bizonyításra. Ha bevállna, akkor marad...ha nem,....

Robi71 2024.08.16. 14:40:44

@Bivi76: Araujo (sérült), Koundé, Christiensen, Cubarsí, Garcia, Lenglet, Faye, Martinez....8 belsővédő. Garcia vissza a Girona-ba és Lenglet eladva....ez lenne az én döntésem.
Az rendben, hogy érkezett Olmo (25-ért kihagyhatatlan volt)....de egyelőre még egyetlen hiányposztot sem töltöttünk be: bhv, jhv, vkp és bsz. :(
Ha így marad...hajrá fiatalok. Reméljük elkapják a fonalat és önbizalmat nyernek. A jelek szerint rajtuk múlik minden ebben a szezonban.

evooo 2024.08.17. 19:13:17

@Robi71: Garcianak esze is van a jatekhoz, kellenek ilyen jatekosok. Egy szezon megmutatja mennyit fejlodott.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása