Több, mint egy blog!

2024. augusztus 30. 13:54 - Raven1975

Hansi Flick a Valladolid elleni meccs előtt:

"Bernal sérülése? Szükségünk van egy játékosra Busquets posztján. Jelenleg ezt Marc sérülése után leginkább Casadó és Eric García tudja majd betölteni. Bár Eric eredetileg középhátvéd, de képes ezen a poszton is jól teljesíteni, több sokoldalú játékosa is van a keretnek, köztük van ő is. Ami a jövőjét illeti, idén biztosan velünk marad. Jonathan Tah leigazolása? Nem foglalkozom azokkal a játékosokkal, akik nem tartoznak a csapathoz. Tizennyolc játékos lesz bevethető holnap, ami nem sok, de elég lesz. A mentalitás? Nagyon tetszett az, amit az öltözőtől láttam Bernal sérülését követően. Mindenki mögé állt és támogatta őt, ez büszkévé tesz engem, csak így lehetünk sikeresek. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak tíz perccel a kezdő sípszót követően lépjünk be a játékba, a meccs elejétől ott kell lennünk 100 százalékosan, a 80 százalék nem elegendő. Ez a csapat egyik legfontosabb alapvetése. Frenkie állapota? Remélem, hogy nem kell megoperálni. Az edzésen jól dolgozik, folyamatosan halad a felépülésével. Meglátjuk, hogyan alakul az állapota a következő időszakban. Fermín nincs a kezdőben? Nos, kiváló képességekkel rendelkezik, ugyanakkor később tudott csak visszatérni közénk, ezért nem játszik egyelőre annyit. A szezon azonban hosszú, korábban pedig már megmutatta, mennyire jó tud lenni. Jelenleg el kell fogadnia, hogy nem kezdő, de egyértelműen számításba lesz véve a folytatásban. Szenved a Real Madrid? Nem igazán foglalkoztat a jelenlegi helyzetük, a szezon még nagyon hosszú, sok van hátra. Leginkább csak magunkra koncentrálok és remélem, hogy holnap újra jól játszunk majd. Várom a Valladolid elleni összecsapást."

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr9318478675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2024.08.30. 16:09:23

Szerintem tudja, hogy mit csinál és azt is, mit mond. Egyenes, józan gondolkodású embernek tartom. Nagyon örülök, hogy ő az edző! Visça el Barça!

KJDaniel98 2024.08.30. 16:15:00

Haladjunk szépen mindig a soron következő ellenfélre koncentrálva, veszítsük a lehető legkevesebb pontot és ameddig a Real nem csiszolódik össze és oldja meg Kroos hiányát, valamint Mbappé pozícióját, addig elhúzhatunk annyival ami már behozhatatlan.

Robi71 2024.08.30. 17:22:17

Élni kell a szerencsés sorsolással és minél több pontot bezsebelni, mert előbb-utóbb összeáll a Real és az Atletico játéka. De addig is minél nagyobb elõnyre kell szert tenni.

Bivi76 2024.08.30. 17:41:33

A legfrissebb hírek szerint,a kényes gazdasági helyzet miatt,az FC Barcelona, az afrikai piacra összpontosít.A klubvezetés úgy gondolja,ez a terület, kevésbé "kizsákmányolt",mint a dél -amerikai piac . A korábban tesztelt ghánai balhátvéd, David Oduro, a napokban a katalán fővárosba érkezik, hogy véglegesítse szerződését.Sokan az új Alphonso Davies -t látják a 18.életévét betöltő ifjú titánban. A legutóbbi korosztályos VB-n,amelyen a brazil"Messinho" feltűnt, egy szintén zsenijelölt mali származású fiatalt,a novemberben 18. életévét betöltő Ibrahim Diarrát elvileg 'megkötöttük '.(ballábas támadó) . A harmadik pedig egy 18 éves ghánai középpályás, Abdul Iziz,aki már csak a vízumra vár,és Barcelonában fog landolni.

Robi71 2024.08.30. 22:29:56

Húzzuk be a holnapi meccset, mert nehéz szeptember elé nézünk. Lesz válogatottszünet (reméljük nem újabb sérültekkel), megyünk a Girona-hoz, a Villareal-hoz, az Osasuna-hoz és lesz egy BL meccsünk is.
Ha minden igaz októberben visszatérhet Gavi és Araujo is. Reméljük addig nem sérül le senki.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása