Több, mint egy blog!

2024. augusztus 31. 20:48 - Raven1975

Hansi Flick a meccs után:

"A mérkőzés legjobb része az volt, hogy láttam a fiúkon, megértették, hogy már az első perctől kezdve a maximumot kell nyújtaniuk. A célunk az volt, hogy a válogatott szünet előtt minden meccsünket megnyerjük, a feladatot pedig sikeresen elvégeztük. Amikor látod a szurkolókon az izgatottságot és az örömöt egy győzelem után, amikor azt látod, hogy a csapat nem veszíti el az intenzitását még hét lőtt gól után sem, nos, az nagyon jó dolog. Ezekre nagyon büszke tudok lenni. Örülök, ha engem tartanak a klub legjobb nyári szerződtetésének, de ez még csak a szezon negyedik meccse volt, a dolgok pedig gyorsan változhatnak. Természetesen boldog vagyok, ha a szurkolóink elégedettek, elvégre ez az egyik célom. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ez pedig olyan jó. Az utca emberének öröme és mentalitása átragad rám is. A beszélgetésem Casadóval? Elmondtam neki, hogyan pozicionálja magát, amikor nála a labda. Ha szüksége van valamire, tudja, hogy bátran fordulhat hozzám segítségért. Sergi Dominguez lehetőséget kapott? Kiváló előszezon áll mögötte, sokat fejlődött, ezért kapott ma perceket. Meggyőződésem, hogy a szezon során sokat segíthet majd nekünk. Dani Olmo? Fantasztikus játékos. Pedrivel együtt nagyon sokat adhatnak nekünk a támadásba való átmeneteknél. Raphinha? Őszintén, túl sok időbe tellett neki, hogy megszerezze első mesterhármasát, mert megvan hozzá a képessége. Remek formában van, a pályán pedig szabadjára van engedve."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8618479433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs37. 2024.08.31. 21:04:09

Jár a taps, és a gratuláció, de még csak a
szezon eleje van, hajrá és így tovább. A Real ennek a Valladolidnak csak hármat gúrított otthon. Nem akarok semmit elkiabálni, de ennyit jelent egy edző.. Csaj így tovább Flick mester
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása