Több, mint egy blog!

2024. augusztus 31. 15:59 - Raven1975

La Liga 4. forduló, Barça - Real Valladolid

Így kezd a Barça a Valladolid ellen:

A mai mérkőzés játékvezetője Isidro Díaz de Mera, VAR: Carlos del Cerro Grande. A Valladolid a mezőny közepén tanyázó csapat, akik négy ponttal a 11. helyen állnak, mindössze egy lőtt góllal. Lebecsülni nem szabad ettől függetlenül a Valladolidot és győzelemmel kell zárni a válogatott szünet előtti időszakot! Força Barça!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr818479261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feri7_ 2024.08.31. 18:35:31

Nagyon szép a mutatott játék, tudom, nem a Real, Bayern, Inter, stb. az ellenfél, de akkor is szemet gyönyörködtető.
Ami pedig az edzőt illeti, Xavit imádtam nézni játékosként, edzőként is bíztam benne, de Flick személyének egyre jobban örülök, mármint hogy ő az edző. Nyugalmat sugároz, sportszerű és szerintem jó szakember. Remekül összekovácsolja a csapatot, fiatalokat, időseket, alapembereket, és nem utolsó sorban a kiegészítő játékosokat is, A-Z-ig.
Nincs lazsálás, csak a színtiszta játék! ...és mire ezt leírtam, Rafinha tripla ;) Mintha eddig nem is ez a Rafinha játszott volna nálunk. ;) Nem is tudom most így nagy hirtelen, hogy mikor láttam utoljára ilyen felszabadult játékot a Barçától ;) Olmo is jó vétel volt ;)
.
..
...
Barça, Barça, Baaaaaarça!!!!!!!!!!!!!!!!

Red Cule 2024.08.31. 19:06:33

Ez az! Barça is back!

Raven1975 2024.08.31. 19:12:48

Olmo úgy kellett ennek a csapatnak, mint egy falat kenyér, Lamine ott folytatja, ahol az EB-n abbahagyta, Raphinha ebben az új szerepkörben zseniális, Cubarsi pedig egy tanár, nagyon jó csapatunk van! És kivételesen Farkas Norbival is egyet kell értenem, Hansi Flick a Barcelona legnagyobb igazolása!

KJDaniel98 2024.08.31. 19:23:25

Remélem sikerül sérülések nélkül megúszni ezt a válogatott szünetet, hogy aztán a visszatérőkkel kiegészülve láthassuk a csapat valódi erejét.. Flick valóban a legjobb igazolásunk lehet ezen a nyáron, de nem szeretnék elkiabálni semmit, így tovább!!

evooo 2024.09.01. 20:13:39

Akarhogy nezzuk ez nagy meccs volt, nagy jatekkal, Olmo eddig kellemes meglepetes, most ugy erzem megerte a 60 milliot! :) Elvezet volt nezni ezt a meccset es meg jon Gavi, de Jong, Nico Williams haha!:) BL meccsekre leszek kivancsi ott hogy fogunk muzsikalni.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása