Több, mint egy blog!

2024. szeptember 15. 15:27 - Raven1975

La Liga 5. forduló - Katalán Derbi

Így kezd a Barça a Girona vendégeként:

gxhmcqtwgaea5bz.jpg

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3018492196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Red Cule 2024.09.15. 17:10:26

Csak így tovább! Köszönjük, VAR! (Lekopogom)

Robi71 2024.09.15. 22:21:44

Folytatjuk a remek menetelést. Meggyöző siker, még akkor is ha ez a Girona már nem a múlt szezonbéli mumus (kulcsjátékosok távoztak: Dovbyk, Aleix Garcia, Eric Garcia, Savinho, Torre, Couto).
Nyomást kell gyakorolni a Real-ra, amelyik továbbra is szenved...igaz, jön a szokásos önbizalom növelő "külső segítség".
Csütörtökön BL meccs Monaco-ban, vasárnap megyünk a Villareal-hoz.

FaramuciX 2024.09.16. 12:37:43

Sajnos sok apró fura bírói ítélet most is sorban jön. Azt nem értem, hogy miért nem volt a kezezés tizi, de alapos VAR-ozás után vonták vissza, valszeg jogosan. Ferrán kiállítása sima sárga volt. Labdára ment szemből, nem okozott sérülést, és az ellenfél is lépett előre. Peches szitu volt. Vini Jr-nek ez max sárga. Ami dühített, az Portu viselkedése. Először le akarta tolni FT-t a pályáról, majd hátulról szándékosan odalépett Yamalnak, mire Yamal kapott sárgátt. Ez megint tipikus bírói reakció volt. Mocskos madridista csalók. A madridos tizik több mint furcsák. Ez van. Flick nem foglalkozik velük, jobb mint amit Xavi csinált. Bár a maestro tüze is érthető volt. Ő a pályán már átélte ezt a kettősséget.

Öröm nézni a kombinatív támadójátékunk javulását. Pedri-Olmo-Raphinha-Yamal együtt nagyon érzik egymást. Sajnos Lewa nem érzi ezt a pengés játékot, bár nála a válogatott már extra teher, ott ő a mindenkori megváltó, mint nálunk Szlobo, aki szintén nehezen viseli ezt a kettős mentális nyomást. Egyelőre a védelem is stabil, előttük Casado felnőtt a feladathoz. Persze Gavi, De Jong, Araujo rettenetesen hiányzik és szerintem Chris is messze felülmúlja Garciat, ha játszik. Lyukasak egyértelműen baloldalon vagyunk, Baldenak nincs cseréje. Kounde es Fort megoldja a jobb oldalt. Fatiban nem bízok, szerintem neki lefőtt a kávé. Ferrán sem tudja hozni nálunk önmagát, a spanyol válogatottban jobban megy neki. Sajnálom, mert hasznos csapatember lehetne, de tőle meg kellene válni. Komoly igazolásokban nem gondolkodnék. Persze Musiala hosszútávú beruházás lehetne, de szerintem őt nem fogják elengedni, de ha mégis, akkor megy a Citybe. Maradnak lejáró szerződésű játékosok. Tah nagy fogás lenne, de ő is csak inkább álom. Minguézának örülnék. Nem szupersztár, de Barca kötődésű univerzális iparos. Kiegészítő embernek nagyon jó lenne. Talán még bírjuk ezt pár hétig, de egyértelműen jobb lenne, ha a mester többet tudna rotálni. Az látszik, hogy a fiatalitásunk kezd beérni, Pedri, Yamal, Cubarsi, Balde egyre érettebbek. emélem Gavi is egyel magasabb polcra lép hamarosan. Az eredményesség is fontos, de jelenleg ami ennél is fontosabb, az a szemetgyönyörködtető játák. Régen volt ilyen örömteli barca meccseket nézni. Remélem a vereség még egy darabig elkerül minket. Visca el barca!

Balázs37. 2024.09.16. 12:49:08

Azt olvastam, hogy Olmo 4-5 hétre kidőlt. Igaz lehet?

Raven1975 2024.09.16. 13:34:22

Sajnos hiába reménykedett a tegnapi mérkőzés után Hansi Flick Dani Olmo sérülése kapcsán, a remekül indító középpályást 4-5 hétre elvesztette a Barcelona. A játékos jobb combizmában szedett össze izomsérülést. www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/4120110/dani-olmo-injury-update

FaramuciX 2024.09.16. 14:31:40

Gavi, De Jong, Araujo, Christensen, Olmo, Bernal, Fermin, Fati ... Hosszú a sor. Ha ez tovább növekszik, akkor nagy bajban leszünk.

Balázs37. 2024.09.16. 15:00:12

@FaramuciX: már most is nagy bajban vagyunk

faramuci69 2024.09.17. 19:01:22

Fermin újabb egy hónap. Faszán.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása