Több, mint egy blog!

2024. október 24. 13:16 - Raven1975

Hansi Flick a mérkőzés után:

"Raphinha? Soha nem volt még ilyen játékosom egyetlen csapatomban sem. Mindenét kiteszi a pályára, szívét-lelkét beleteszi labdával és anélkül is. Folyamatosan letámad, a helyzeteinket befejezi, és nem utolsó sorban mindig mosolyog. Pedri? Elképesztő kvalitásokkal rendelkezik. Mindent nagyon egyszerűvé tesz a jelenléte, rendkívül ambiciózus, óriási élmény nézni őt a pályán. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk egy nagy mérkőzést. Hasonló filozófiával rendelkeznek, mint mi, szerencsére jól kezdtünk, aztán egy kicsit szenvedtünk, de nagyon boldog vagyok, hogy 1-1 után képesek voltunk visszaszerezni a kontrollt. A letámadásunk néha nem volt kellően olajozott, ezen pedig dolgoznunk kell a folytatásban. Visszatért a Barcelona? Nagyon korai még erről beszélni, a szezon elején tartunk csak. Szintén korai megtippelni, hogy esélyesek vagyunk-e a kupákra. A szezon még csak most indult, meccsről-meccsre haladunk. Az egész csapat keményen dolgozik, szombaton pedig újabb nehéz összecsapás vár ránk, felkészültnek érzem ugyanakkor a csapatot erre a megmérettetésre is. A 8-2? Ez a múlt, és többé már nem számít. Most új időszakot élünk, egy új fejezetet írunk, amit nagyon élvezek. Az emberek, a csapat, a szurkolók szenvedélye, muszáj meghálálnunk azt, amit kapunk tőlük. Mit mondanék a játékunkra? Szórakoztató, köszönöm a La Masiának. Sokszor elmondtam már az elmúlt hetekben, mit érzek az akadémia iránt. A Barcelona egy különleges klub, amit nagyban a La Masia létezése okoz. Óriási befolyással van ez a klub működésére, a játékosok közötti kémiának a meglétére. Csodálatos nézni ezeket az akadémiáról megérkező srácokat, látni őket egymással játszani. Sokszor mondom nekik, hogy ne becsüljék alá ennek a jelentőségét, mert nagyon különleges dolog ez."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5118715338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2024.10.24. 13:40:20

Flick intelligens ember nem csak úgy amúgy, de az érzelmi intelligenciája is szerintem elképesztően fejlett. Ez gyakran lejött már a nyilatkozatai során is, de a pálya mellett nyújtott viselkedése kapcsán is.

KJDaniel98 2024.10.24. 13:46:34

@Raven1975: Abszolút!
Elég csak megnézni, hogy idén mennyi sárga / piros lapot kaptunk, az előző szerzonhoz képest.. nem egyszer láttam, ahogy Flick csitítja a játékosokat, nehogy sárgát kapjanak feleslegesen.. tavaly Xavi volt az első akit kiállított a játékvezető ( :D ), nyilván az a folyamatos feszültség átragadt a játékosokra is akarva-akaratlanul, Flick ilyen téren is azt hiszem jobb edző, mint Xavi.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása