Több, mint egy blog!

2024. október 25. 17:09 - Raven1975

Hansi Flick sajtótájékoztatója az El Clásíco előtt:

"Nem gondolok túl sokat arra a tényre, hogy ez lesz az első Clásicóm. Mindannyian nagyon várjuk, biztos vagyok benne, hogy remek meccs lesz. A cél a három pont. Ennek megszerzésére megvannak az elképzeléseink, a Bayern elleni meccs jól rávilágított arra, hol is kell előrelépnünk. Ami a Madridot illeti, kiváló játékosaik vannak, de én bízom a sajátjaimban. Amikor a Bayern kiegyenlített, képesek voltunk javulni és ez jó jel. Jobban kell játszanunk, mint szerdán, ha nyerni akarunk. Van egy olyan csapatunk, mely tudja, hogyan kell jól játszani. A legnagyobb erősség az egységünkben van. Fermín? Nem döntöttem még arról, hogy kezd-e holnap. A minap mindenesetre nagyon jó volt, három gólban volt benne. Cubarsí? Pau minden nap jobb akar lenni, ezért pedig keményen is dolgozik, hasonlóan a csapat többi tagjához. Lamine? Élmény őt nézni a pályán. Fontos ugyanakkor, hogy fejlődjön védekezésben, ezt pedig ő is tudja. A legutóbb remekül segített be nekünk Davies oldalán. Dicsérnek? Szép és jó mindez, de a nap végén tudom, hogy mi a munkám. Minden az eredményeken múlik. A játékvezető? Nem fogunk videókat készíteni róluk, nagyon nehéz munkájuk van. Nekem eddig semmi bajom nem volt velük. A játékosaimnak folyamatosan azt tanítom, hogy ne foglalkozzanak olyannal, amin nem tudnak változtatni, arra koncentráljanak, amire van ráhatásuk."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418716386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2024.10.25. 18:25:26

Az utolsó sorokban van a lényeg. Kevesebbet foglalkoznak a sporival így több figyelem és energia marad a játékra. Szerintem ez az egyik legjobb dolog, amit Flick magával hozott a csapathoz.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása