Több, mint egy blog!

2024. április 26. 19:02 - Raven1975

A Barça ebben a szezonban.

Kiesett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Kiesett a Copa del Rey negyeddöntőjében. Kikapott a Spanyol Szuperkupa döntőjében.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://culesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7518390923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evooo 2024.04.27. 12:52:10

Bejutott tobb ev utan a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
Kiesett a Copa del Rey negyeddöntőjében.
Bejutott a Spanyol Szuperkupa döntőjébe.
Felig teli a pohar vagy ures esete!:)
Nem nyertunk semmit ez van, nem lehet minden even nyerni vmit.
Jovore nagyobb lesz a motivacio egy ilyen ev utan, lehet elhittek jon majd magatol a bajnoki cim megint, nem jott.
Busi hianya, 9potlasa nem megoldott) Stegen serulese (Inaki elkepeszto volt), Tebas/Perez munkassaga, birok tevekenysege, igy egyutt mar sok. (tobbi serulest nem szamitom vegul is mindenhol van)
Courtois serulesekor a real bezzeg elohuz egy kurva jo kapust. Nekunk nincs.

Robi71 2024.04.28. 01:35:50

@evooo: A BL negyeddöntőbe való jutást nem tenném a kiemelkedő eredmények kategóriájában. Egy harmatgyenge csoportból kijutva egy harmatgyenge Napoli-t vertünk ki a negyeddöntőig. Azt és főleg ahogy búcsúztunk a negyedöntőtől...a légfájóbb élmények élére tenném. Még ezt a sótlan bajnoki második helyezést is a BL szereplés elé tenném.
Az egyetlen pozitív dolgot és egyben reményt a fiatalok jelentették. A többi felejtős...

evooo 2024.04.28. 09:38:31

@Robi71: utobbi evekben ez sem sikerult, EL-ben voltunk na az volt a szegyen, ez igy mar vmi ezt kell tartani ez a minimum. Jovore negybe kell jutni, azzal megelegednek.

Bajnoki cimre nem tudok mit mondani ha egy szinten leszunk a madriddal es megint csalnak, akkor nem fogsz tudni bajnok lenni. 100 millios jatekosokat vesznek lassan a padra is nem tudom hogy leszunk annyival jobbak a birokat is legyozzuk. Remelem nem lesz pofajuk megint egy ilyen csalos evet rendezni, laliga-t romboljak. Ezt a classicot latva rohognek az emberek es egy Arsenal-Liverpool nagyobb meccs mint ez.

evooo 2024.04.28. 09:55:51

BL-ben nem vartam csodat az even, bajnoksagban meg az elejen leesett itt nem leszunk bajnokok meg ha teljesitmenyben ott lennenk akkor sem. En tapasztalatszerzesnek irom ezt az evet, fiatalok jatszottak tapasztaltak,Xavi is. Arra leszek kivancsi hogy tudjuk alakitani a keretet, de osszesegeben bizakodo vagyok.
Több, mint egy blog!
süti beállítások módosítása